söndag 22 september 2013

Trivas på Råå???? Nej tack!!!!!

Vi hade ju bokat vår bröllops natt på Trivas på Råå. Vilken miss det var då!!!!
På natten när vi kommer dit finns det ingen nyckel till oss. Lämnar ett mycket otrevligt medelande till dom på deras telefonsvarare. Får åka hem igen...
Resten från den kvällen är en annan historia.
Nu kommer bara hur illa vi blev behandlade av Trivas på Råå. På morgonen ringer en stackars förtvivlad tjej som mår mycket dåligt. Hon förklarar att dom glömt att lägga ut nyckeln till oss. Den andra kvinnan är tydligen på väg att säga upp sig, så dåligt mår hon. Och det kan man ju förstå, det är ju en bröllopsnatt dom sabbat, inte en fotbehandling!!!!!

Tjejen som ringer oss på morgonen, berättar att hon och den andra kvinnan kommer betala ur egen ficka, 2 av våra 4 taxiresor och naturligtvis kostnaden för det hotellet vi fick åka till istället, mitt i natten. Och det tog inte många dagar innan vi fick pengarna på vårt konto.
All heder till tjejerna!!!!!

När hon ringer berättar hon även att vi kommer bli kompenserade av Trivas på Råå. Vi kommer få ett stort paket som innehåller gemensamt bad med bubbel på badkarskanten, massage, 3-rätters middag och hotellnatt med frukost på rummet på morgonen efter.

Kanon. Så vi kör dit med ett fint brev från oss. Där vi hoppas att tjejerna kan glömma detta nu och sluta må dåligt. Med denna fina kompensation känner vi att vi kan gå vidare.

Sen har vi pratat med chefen ett par gånger och nog några andra också.
Men när vi krävde att vi skulle ha pengarna tillbaka för rummet på Trivas på Råå, som vi aldrig utnyttjade. Då började problemet.

Fick reda på att om vi skulle ha tillbaka pengarna för rummet fick vi nöja oss med ett litet paket, som innebär: gemensamt bad med bubbel på badkarskanten och massage.
Annars stod dom för stora paketet om vi inte krävde pengarna tillbaka.

Men många turer senare kände vi att detta är ingen rimlig kompensation för en bröllopsnatt!!!!!
Inte så att vi kan göra om det.....
Med stora paketet kände vi ändå att dom försökte.
Så vi tog pengarna och tackade för oss. Pengarna fick vi nog insatta samma dag.

Men för oss är detta skandal och som dom pratar om att dom är så rädda om sina kunder bla bla bla.

Så nu går vi inte dit fler gånger. Och Johans jobb som alltid till födelsedagar och julklappar köper presentkort där, kommer inte köpa där fler gånger.

Nä fy för Otrivas på Råå!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar