söndag 14 augusti 2011

Vilken dag....

Idag har vi verkligen fått gjort en hel del.
Vi har satt upp dom nya lamporna över matsalsbordet( tyvärr råkade Johan slå sönder den ena glaskupan, så den lampan blir dyr, för sannolikheten att dom bara säljer kupan e väl lika med noll). Får bara hoppas att dom har kvar lampan......
Fixat det sista med killarnas nya gardrober(förutom tyget, för det har vi inte haft tid att leta efter innu), rensat i deras gamla gardrob, ställt in det fint i deras bokhyllor, städat, tvättat, tagit bort lövet, sänglampan och grinden.
Sen har vi lagt in en massa annonser på blocket, med sakerna vi vill bli av med. Och det var ett helt företag att göra det. Väldigt noga med annonserna. Så det var bara att göra om och göra rätt.

Tyvärr fick jag idag reda på att farmor blivit inlagd på sjukhus. Hon var stabil när jag pratade med Gun. Men för hennes skull hoppas jag att det snart är över. Blir jättenervös varje gång telefonen ringer, rädd att dom ska ringa och säga att det är dags att säga hejdå.
För hennes skull hade det varit bra om det hände nu, men för min egen skull är det inte så kul. Men farmor har inget liv längre, så det är bättre om hon går. Sorligt men tyvärr sant.
Livets gång.....
Men ändå gör det så himla ont!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar