tisdag 31 december 2013

Dom senaste dagarna....

Dagarna flyter ju ihop nu när man är ledig så länge, men ska försöka komma ihåg vad vi hittat på:

En dag var Pernilla här och "Firade" lite jul. Vi åt inte alls juligt, utan pannkakar med vispgrädde, hallonsås och Chokladröra, allt hemmagjort naturligtvis. Vi bytade julklappar också fast vi inte byter;). Tyvärr kunde inte dom andra komma, men så blir det ju ibland....

Vi har varit på Badhuset i Landskrona och badat. Oscar var väldigt skeptisk i början, men sen gick det jättebra. Vi badade, simmade ut utomhus och åkte ruschkana. Var ett par av Eriks fotbollskompisar också där, så det var kul för Erik. Själv tyckte jag det var superskönt, för jag märkte inte av min förkylning så länge vi var där, men den kom ju tillbaka i omklädningsrummet:(. Men det var en riktigt rolig dag för hela familjen:))

Vi har naturligtvis firat julafton men det kommer det bilder en annan dag:))

Vi har varit och handlat i Citycross nya affär MAT. Och det var så fint. Vanliga Citycross är ju väldigt nergånget och trist. Men dom hade 3charkar(heter det så?) En för fisk, en vanlig med chrkuterier och en för kött, superfräscha. Ett stort "torg" med godisen, ett nytt sorts kassasystem där du skannar av alla varor själv,typ du sitter själv i kassan, men den provade vi inte. Ska man säga något negativt så var det trång i frukt/grönsakerna. Men kommer helt klart handla där igen!!!

Vi har varit på bio. Johan och Erik såg Hobbit, vilket var bra men Erik tyckte den var lite läskig emellanåt. Oscar och jag såg Walking with dinausors, vilken också var bra, jag somnade inte, kors i taket:)). Erik och Johans film var mycket längre än vår, så vi åkte bussen hem. Vilket vi aldrig gör så Oscar tyckte det var roligt, var ju mitt i natten när vi åkte hem:)

Varit hos farmor och farfar och ätit kalkon, supergott;))

Ja, sen har vi bara myst. Killarna har spelat mycket spel(julklapparna), vi har tittat på film, varit uppe länge på kvällarna och sovit länge på mornarna. Vilket vi kommer få problem med när det är dags att gå tillbaka till skola, dagmamma och jobb. Men det är fortfarsande många dagar kvar tills dess, faktiskt 6 dagar kvar, så vi hinner mysa mycket till:))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar