onsdag 19 oktober 2011

Inte roligt för Erik.....

Idag var det undersökning med Eriks urin i Malmö.
Varje gång vi pratat om det så har Erik börjat gråta, han kommer ihåg från förra året hur ont det gjorde.

Killen som gjorde undersökningen har vi träffat tidigare, och han var bra.
Satte igång en film till Erik, sen var det roliga slut. När dom satte in röret i snoppen så skrek han och grät så det var helt fruktansvärt. När han slutat gråta var det dags för röret i rumpan, då var det skrik och gråt igen. Det är så himla synd om honom att han ska behöva gå igenom allt detta varje år. Men vi ska ringa hans doktor om några veckor, när svaren kommit och försöka få han till att slippa, om allt ser bra ut vill säga. Rena tortyren att se sitt barn lida på det viset.

När vi var klara så åkte vi spännande långa rulltrappor ner till tåget under jorden, till Trianglen där vi fikade och kollade i leksaksaffär. Sen åkte vi hem igen. Så det blev ett bra avslut på dagen.

2 kommentarer:

  1. stackars kille. dem kan inte söva honom eller något sånt när dem gör det? får man fråga varför dem gör undersökningen?

    kram cecilia

    SvaraRadera
  2. Hejsan.
    Han ska ju kissa, så dom kan nog inte göra det när han sover.
    Han hade ju fel på urinväggarna när han föddes, som dom opererade bort, nu kollar dom varje år, så det inte växt tillbaka.
    Trodde vi skulle slippa gå dit fler ggr, men nu hittade dom något som dom inte gjort tidigare, det låter ju inte bra. Men måste vänta några veckor innan vi får besked på denna undersökningen.
    Tack för omtanken:)
    Kram Annicka

    SvaraRadera