fredag 31 juli 2009

Nu har det hänt en del sen sist.......

Måndagen den 27Juli.
Igår åkte vi till familjen Wagners sommarstuga i örkeljunga och sov över där. Sen idag åkte vi till Halmstads äventyrsland. När vi kom så duggregnade det, men det gjorde inte så mycket för då var där inte så mycket folk:) Barnen tyckte det var kul med alla karuseller,hopptorn,riddarna, ridning av hästarna och körandet av bilarna.

Till Johans och Rickards fasa så slutade det att regna och solen kom fram på eftermiddagen=barnen skulle ju bada. Och det var INTE varmt i vattnet. Fråga Johan som blev mobbad av sina arbetskamrater, som också var där denna dag. Kommer nog få en del smeknamn när han kommer tillbaka till jobb:)




Fredagen den 24Juli.
Idag var vi på Helsingborgfestivalen med barnen. Började på söder med att åka karuseller. Gick vidare upp på norr och köpte T-shirts till Erik och åkte lite mer karuseller. Radiobilarna är ju helt klart det som är roligast. På norr kostade karusell biljetterna mer än på söder, fast du använde samma biljetter i hela stan. Mycket dåligt:(
Träffade Robin och Johannes, mycket trevligt för det var så längesedan vi sågs.



Måndagen den 20Juli
Idag fyllde gammelfarfar 91år,så vi var där och firade honom. Där var bla moster med man och kusiner från Amerika. Farmors kusiner var också där så Erik fick en ny kompis i Albin. Dom lekte så himla fint hela eftermiddagen. Så dom får vi träffa fler gånger:)


Söndagen den 19juli.
Idag var vi först hos gammelfarmor och sen hos gammelmormor dit även vänninan Kerstin kom. Var ju tvungen att visa upp den nya killen:)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar